Acasă Diverse Doctorița Wang, marea specialistă în acupunctură, a murit subit

Doctorița Wang, marea specialistă în acupunctură, a murit subit

Doctoriţa Xiaoguang Wang, cel mai cunoscut specialist în acupunctură din România, a murit pe 25 mai la Spitalul Judeţean din Piteşti.

Potrivit presei locale, moartea doctoritei a survenit pe neaşteptate. „Xiaoguang Wang s-a prezentat la medicii de la Urgenţă acuzând dureri în spate. Medicii au făcut electrocardiograma, care a ieşit însă normală. La un sfert de oră, a doctoriţa a murit. Medicii bănuiesc că a făcut un anevrism de aortă”, a notat publicatia proarges.ro.

Doctorul Xiaoguang Wang a fost reprezentantă a medicinei tradiţionale chineze la Organizaţia Mondiala a Sănătăţii, fiind absolventă a Institutului de Acupunctură din cadrul Academiei de Medicină Tradiţională şi a Institului de Acupunctură şi Moxibustie din Beijing. În familia doctoriţei Wang, acupunctura se practica de 13 generaţii, adică de peste 300 de ani. A tratat mii de pacienţi cu diferite afecţiuni medicale, iar lista de aşteptare era una foarte mare.

 

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…