Acasă Diverse Kim Jong-un are o soră

Kim Jong-un are o soră

În Coreea de Nord a apărut un nou factor de decizie: Kim Yo Jong, sora mai mică a dictatorului Kim Jong-un.

Kim Yo Jong are 33 de ani, a studiat în Elveția, la fel ca fratele ei, apoi a studiat programare IT, la Universitatea Kim Il Sung din Phenian. Frații au aceeași mamă, Ko Yong Hui, fostă dansatoare, născută în Japonia și a fost a doua sau a treia soție a tatălui lor.

În trecut, Kim Yo Jong a lucrat în calitate de director adjunct al Departamentului de Propagandă a Partidului Muncitorilor.

În prezent este membră a Biroului Politic, cel mai înalt for de conducere al țării. Este a doua femeie care ocupă o poziție atât de înaltă în conducerea țării după mătușa ei, Kim Kyong Hui. Mișcarea pare să indice că este un membru important al dinastiei care conduce țara.

Kim Yo Jong a fost rareori văzută în public, deși a apărut în fotografiile publicate în mass-media nord coreeană. În cele mai multe apariții are părul prins la spate, poartă un costum închis la culoare și tocuri.

Media online din Coreea de Sud sugerează că Kim Yo Jong se află în spatele încercărilor de a îmbunătăți imaginea publică a fratelui ei, vizitând școli și fabrici și chiar încurajând o prietenie neașteptată cu un star din baschet, Dennis Rodman.

Linia de sânge nu este o garanție a siguranței în Coreea de Nord. Kim Kyong Hui, matușa liderului nord-coreean, nu a fost văzut de mai mulți ani. Ar putea fi arestată sau mortă. Soțul ei, general de rang înalt, a fost executat în 2013 pentru presupusă lipsă de loialitate. Kim Jong Chol, fratele mai mare al lui Kim Jong-un, a fost văzut ultima oară acum doi ani la un concert a lui Eric Clapton, la Londra.

 

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…