Acasă Diverse Marea Britanie: Pedofilii au abuzat peste 1.000 de copii

Marea Britanie: Pedofilii au abuzat peste 1.000 de copii

Pedofilii din centrul Angliei au abuzat peste 1.000 de fetițe, unele în vârstă de 11 ani, în decurs de patru decenii, informează Reuters citând surse.

Acestea ar putea fi cele mai grave cazuri britanice de pedofile din istoria recentă. Copii au fost ademeniți pentru a fi drogați, violați și bătuți, conform sursei citate.

Legiuitorul din Telford, Lucy Allan, a declarat că rezultatele publicate în cotidianul Sunday Mirror sunt „extrem de grave și șocante” și au cerut o anchetă publică.

„Voi ridica problema cu miniștri din parlament și vom folosi toate mijloacele disponibile pentru a ne asigura că faptele despre ceea ce s-a întâmplat sunt făcute cunoscute”, a scris aceasta pe site-ul personal.

Citând dosarele de la consiliul local din Telford, ziarul Mirror a declarat că serviciile sociale, cadrele didactice și lucrătorii din domeniul sănătății mintale știau despre abuz, dar nu au informat poliția.

Poliția din West Mercia a declarat ca a luat problema „extrem de serios”, dar informațiile furnizate de Mirror nu sunt noi si au rezultat dintr-o serie de cazuri de mare amploare, inclusiv o operațiune in 2013.

„Aceasta a fost una dintre primele investigații naționale complexe în ceea ce privește infracțiunile de îngrijire”, a declarat consilierul general adjunct Martin Evans. „A fost centrat pe delictele istorice din Telford și Wrekin și, în cele din urmă, a condus la condamnarea a șapte bărbați care au primit în total 49 de ani de închisoare”.

Ziarul a spus că o elevă de 14 ani a rămas însărcinată de șase ori în patru ani.

„Mi sa spus că, dacă voi spune un cuvânt oricărei persoane care vin la surorile mele îi vor spune mamei mele că sunt prostituată”, a spus eleva.

În 2014, revelațiile potrivit cărora un număr de 1.400 de copii au fost abuzați sexual de bande de bărbați predominant asiatici din Rotherham au șocat Marea Britanie. Opt bărbați au fost găsiți vinovați în 2016 de a fi condus ceea ce procurorii au numit o campanie „absolut dezgustătoare” de violență sexuală și de intimidare împotriva fetelor din zona Rotherham.

 

5/5 - (9 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Denisa ORBAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Noua tulpină de COVID se transmite mai ușor și are un grad de mortalitate crescut

Premierul Boris Johnson a atenționat vineri seara că noua tulpină a COVID-19  este mult ma…