Acasă Diverse Preţurile abonamentelor Netflix ar putea crește

Preţurile abonamentelor Netflix ar putea crește

Prezent iniţial pe pieţele vestice, Netflix este acum disponibil pe toate continentele, iar piaţa globală înseamnă schimbări semnificative şi diferenţe notabile atunci când vine vorba despre preţul serviciilor.

Anul trecut, Netflix lua în considerare scumpirea serviciilor în Europa, iar acum compania testează noi preţuri ridicate pentru abonamente în Italia. Creşterile sunt semnificative.

Serviciile Netflix nu sunt la fel în toate ţările, unele primind mai mult conţinut pentru mai puţini bani, iar altele mai puţin conţinut pentru mai mulţi bani, preţul abonamentelor a rămas în mare parte stabil în ultimii câţiva ani.

Compania vrea să ia în considerare două noi posibile strategii pentru Europa, plănuind să crească preţul abonamentelor în anumite pieţe cheie.

Utilizatorii din Italia au observat pe pagina de abonamente preţuri noi, semnificativ mai mari decât în trecut. Există utilizatori pentru care preţul abonamentului de bază nu s-a schimbat, în timp ce preţurile pentru cele Standard şi Premium au urcat semnificativ.

În Italia, preţurile oficiale pentru Netflix sunt de 8 euro pentru abonamentul de bază, 11 euro pentru cel Standard şi 14 euro pentru Premium. Unul din noile planuri tarifare indică păstrarea abonamentului „Base” la 8 euro, dar scumpirea Standard şi Premium la 13, respectiv 18 euro, creşteri cu 2, respectiv 4 euro.

Un alt nou plan tarifar este creşterea cu 1, 2, respectiv 3 euro pentru fiecare prag în parte. Pentru Base 9 euro, pentru Standar 13 euro și 17 euro pentru Premium.

În România, prețurile sunt în prezent de 8 euro pentru „Basic”, 10 euro pentru Standard (care permite redare HD pe 2 dispozitive) şi 12 euro pentru Premium (redare 4K pe 4 dispozitive).

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Denisa ORBAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Noua tulpină de COVID se transmite mai ușor și are un grad de mortalitate crescut

Premierul Boris Johnson a atenționat vineri seara că noua tulpină a COVID-19  este mult ma…