Acasă Intern Dănuț Pop, atac la Tăriceanu: Vânzător de țară care pozează într-un mare patriot

Dănuț Pop, atac la Tăriceanu: Vânzător de țară care pozează într-un mare patriot

Președintele PER, Dănuț Pop, îl atacă pe Călin Popescu Tăriceanu, acuzândul de tupeu, inconsecvență și chiar trădare pentru că a semnat concesionarea gazelor de la Marea Neagră și susține interesele Exxon-OMW, scrie știripesurse.ro.

„Iar se trezește Trădiceanu vorbind despre interesele României?

Falsitate ascunsă prin atitudini diplomatice, inconsecvența politică tradusă prin interes national, tupeu cat cuprinde si mai ales, trădare națională. Cam așa s-ar putea rezuma activitatea trântorului politic, Calin Popescu Tariceanu.

De când a semnat concesionarea gazelor de la Marea Neagră, fără să consulte românii pe o temă atât de importantă, acest trădător a rămas omul lor de legătură, singura persoană care primește oficial delegațiile Exxon-OMV de câte ori vin în țară și omul de casă care, nu se sfiește să militeze public pentru interesele lor.

Cazul Gojdu, Legea Offshore, aderarea la UE, protocoalele secrete dintre SRI- DNA, ori dosarul despre șpaga in cazul “Delta Dunarii” care a fost clasat, sunt doar cateva teme care ne duc cu gandul la Tăriceanu, acest pion politic care, a fost mereu prezent și parte la cele mai importante evenimente ale României, din ultimii 20 ani. Nu cred ca poate fi ceva mai gretos ca acest personaj cameleonic, fara scrupule, ce din vanzator de țară iese din joben in fata romanilor și pozează într-un mare patriot”, a spus Dănuț Pop, conform sursei citate.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Paul MOLDOVAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

EUROPA: Proteste în masă împotriva blocajelor și vaccinurilor COVID la Praga, Viena, Roma, urmează Elveția și Croația

Mii de protestatari s-au adunat sâmbătă la Viena, după ce guvernul austriac a anunțat un b…