Acasă Intern De ce NU va fi Liviu Dragnea PREȘEDINTELE României (I)

De ce NU va fi Liviu Dragnea PREȘEDINTELE României (I)

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, a anunțat în această seară la Antena3 că formațiunea politică din care face aparte a hotărât, la nivel informal, ca Liviu Dragnea să candideze din partea PSD la președinția României.

Acest anunț era așteptat în mediul politic încă de la decizia ministrului Justiției Tudorel Toader despre OUG pentru recursul în anulare privind constituirea completelor de 5 judecători de la ÎCCJ, din perioada 2014-2018.

De ce nu va ajunge Liviu Dragnea președintele țării?

  1. Liviu Dragnea este prea bogat pentru un cetățean care a lucrat în ultimii 25 de ani ca bugetar. Despre cei 2-3 ani cât timp a lucrat în mediul privat având propria firmă nu am auzit să fi devenit milionar în dolari.
  2. Liviu Dragnea este singurul lider social-democrat din țările membre  ale Uniunii Europene care ARE O VILĂ CU DESCHIDERE PE 3 STRĂZI + HELIPORT.
  3. Fosta soție a lui Liviu Dragnea , în timpul căsătoriei cu liderul PSD, a cumpărat un hotel foarte mare, construit în perioada comunistă, la preț de apartament de 4 camere în București. Nu ne îndoim de faptul că totul a fost legal.
  4. Liviu Dragnea are obiceiul, așa cum ne-a arătat după alegerile parlamentare din 2016, de a-și numi prietenii în funcțiile importante ale statului român – sfidând astfel toți intelectualii și profesioniștii din această țară. Despre bodyguardul lui s-a spus că, l-a numit secretar de stat la Ministerul de Interne.  Acest MODEL DE LIDER ESTE DĂUNĂTOR CA EXEMPLU PENTRU GENERAȚIILE TINERE care nu mai sunt interesate să învețe și să performeze în domeniile pe care le aleg să profeseze.
  5. Când un cetățean vrea să devină președintele țării ne interesează viața personală a acestuia:
  • Faptul că Liviu Dragnea stă într-o relație cu o tânără care îi poate fi nepoată (nici măcar nu are bunul simț să se căsătorească) este un exemplu negativ pentru societatea românească. Președintele țării trebuie să fie un model pentru ceilalți, inclusiv pentru tinerii care trebuie să-și întemeieze o familie și să aibă copii.
  • La nunta fiului său, fosta sa soție, Bombonica Dragnea, mama ginerelui, nu a fost prezentă la nuntă. Locul ei fiind ocupat de iubita liderului PSD care este atât de tânără încât putea fi ușor confundată cu mireasa.
  1. Despre dosarele penale ale lui Liviu Dragnea nu este cazul să așteptăm vreo decizie a instanței, PENTRU MAJORITATEA ROMÂNILOR, LIVIU DRAGNEA ESTE PREA BOGAT PENTRU UN LIDER SOCIAL-DEMOCRAT CARE TRĂIEȘTE DIN SALARIU DE BUGETAR.
  2. (vom continua)

5/5 - (249 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victor MAIER
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

ICR Tel Aviv: „Israelul și Algoritmul Holocaustului”, invitat prof. dr. neurolog Jean Jacques Askenasy

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv, în colaborare cu Editura Saga din Israel, organi…