Acasă Intern Dragnea: Iohannis şi liberalii sunt nişte IPOCRIȚI, atacarea bugetului la CCR afectează copiii

Dragnea: Iohannis şi liberalii sunt nişte IPOCRIȚI, atacarea bugetului la CCR afectează copiii

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că preşedintele Klaus Iohannis şi liberalii sunt nişte ipocriţi, iar prin atacare a bugetului la CCR sunt afectaţi copiii ale căror alocaţii nu vor putea fi mărite de la 1 martie.

„Vreau să vorbesc puţin despre gestul iresponsabil al preşedintelui şi al PNL de a contesta bugetul la CCR. Este clar să şi el şi liberalii sunt nişte ipocriţi. Consecinţele sunt că nu se poat mări alocaţiile la copii. Pentru a îşi hrăni orgoliul face rău copiilor din România. Am auzit de la un liberal că OUG ar putea adopta. Nu se poate mări alocaţia pentru copii în condiţiile în care nu ai spaţiul bugetar creat. Prin acest atac, preşedintele vrea să amâne aceste măsuri, neinteresându-l ce e bun pentru România, ci ce e bun pentru campania electorală, călcând peste orice cadavre ca să îşi mai ia un mandat încă o dată”, a declarat Liviu Dragnea

Klaus Iohannis a anunţat, vineri, că a sesizat la CCR Legea bugetului de stat pe 2019. El a afirmat că ”guvernarea PSD a eşuat”, anunţând că cere CCR o analiză şi pe Legea de aprobării plafoanelor.

Judecătorii constituţionali au stabilit data de 6 martie pentru a dezbate sesizările şefului statului pe proiectul de buget pe 2019, respectiv pe legea de adoptare a plafoanelor.

Liviu Dragnea a declarat luni că există o linie roşie şi în ceea ce priveşte drepturile fundamentale, care nu trebuie trecută de nimeni, ca răspuns la declaraţia vicepreşedintelui Comisiei Europene cu privire la linia roşie privind valorile fundamentale din UE.

„Sincer nu am citit şi dacă nu am citit mă abţin foarte tare să comentez. Am avut o discuţie lungă cu dl Timmermans, Stanishev, Udo Bullmann, în care cred că fiecare am înţeles ce îşi doreşte şi am decis ca în perioada următoare să avem discuţii, ca să nu mai existe informaţii nereale. (…) Aştept să văd ce se întâmplă. Există o linie roşie şi pentru drepturile fundamentale, care nu trebuie trecută de nimeni, nici de cei care încalcă Constituţia în numele unei aşa-zise lupte anticorupţie”, a mai spus Liviu Dragnea.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Paul MOLDOVAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

EUROPA: Proteste în masă împotriva blocajelor și vaccinurilor COVID la Praga, Viena, Roma, urmează Elveția și Croația

Mii de protestatari s-au adunat sâmbătă la Viena, după ce guvernul austriac a anunțat un b…