Acasă Intern Ludovic Orban a solicitat CNA să aloce timpii de antenă pentru referendum

Ludovic Orban a solicitat CNA să aloce timpii de antenă pentru referendum

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut joi CNA să aloce timpii de antenă pe audiovizual pentru referendum. El a afirmat că televiziunile pot refuza difuzarea oricărui clip sau mesaj referitor la referendum sub pretextul nealocării timpului de către CNA.

„Vreau sa dau un mesaj public, solicităm CNA-ului să repare gafa monumentală pe care au făcut-o şi anume aceea de a nu aloca timpii de antenă pe audiovizual pentru referendum. Nu vreau să considerăm că CNA-ul, ca instituţie, susţine boicotul infractorilor din PSD şi din ALDE, şi din acest motiv solicităm CNA să aloce timpii de antenă pe audiovizualul pentru campania pentru referendum. Nu s-a mai întâmplat până acum să nu se aloce timpii de campanie pentru referendum. De altfel a fost un referendum în cursul anului trecut, dar nu au avut nicio problemă să aloce timpii de antenă, iar acum pur şi simplu nu au alocat timpii de antenă şi orice televiziune poate să refuze difuzarea oricărui clip, oricărui mesaj privitor la referendum, pretextând că CNA nu a alocat timpii de antenă”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL a afirmat că va apela la toate demersurile pentru a sancţiona CNA dacă instituţia nu ia măsuri în privinţa alocării timpului de campanie pentru referendum.

„În cazul în care CNA nu va face acest lucru, vom apela la toate pârghiile legale pe care le avem la dispoziţie pentru a sancţiona acei membri CNA care refuză să dea acest drept cetăţenilor de a fi corect informaţi prin intermediul mass-mediei audiovizuale privitor la referendum. Să nu punem răul înainte. Aşteptăm ca membrii CNA să acţioneze în conformitate cu lege şi respect faţă de democraţie, faţă de drepturile cetăţenilor români de a fi informaţi privitor la referendum”, a conchis Orban.

5/5 - (4 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Alina VĂLEAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Herbert Kickl: „De astăzi, Austria este o dictatură”. Protest masiv la Viena împotriva măsurilor COVID și a vaccinării obligatorii 

Zeci de mii de oameni, mulți dintre ei susținători de extremă dreapta, au protestat sâmbăt…