Acasă Mediu Prognoza specială pentru Bucureşti: Vânt puternic, ploi și polei

Prognoza specială pentru Bucureşti: Vânt puternic, ploi și polei

Vremea va fi rece în Bucureşti, în următoarele două zile, cu viteze ale vântului la rafală de până la 55 de kilometri pe oră. Potrivit prognozei speciale publicată de ANM, va ploua, iar probabilitatea de apariţie a poleiului sau a gheţuşului va fi mare.

Potrivit prognozei speciale publicată miercuri de ANM, pentru Bucureşti, de miercuri seară până joi dimineaţă va ploua slab, dar vântul se va intensifica treptat, astfel că dimineaţa va atinge la rafală viteze de 40 – 45 de kilometri pe oră, favorizând în unele cartiere formarea poleiului sau a gheţuşului.

Temperatura minimă va fi de 0 – 1 grad.

Începând de joi dimineaţă până vineri dimineaţă, vântul va continua să fie puternic, cu viteze la rafală de 50 – 55 de kilometri pe oră, va ploua şi temporar, mai ales la periferia oraşului, probabilitatea de apariţie a poleiului sau a gheţuşului va fi ridicată.

Vineri dimineaţă, vântul va deveni mai puţin puternic şi este posibil să fie lapoviţă sau ninsoare. Temperatura maximă va fi în jur de 1 grad, iar cea minimă va fi de minus 2 – minus 1 grad.

Începând de vineri dimineaţă până vineri seara, vor mai fi precipitaţii slabe, cel mai probabil sub formă de lapoviţă şi ploaie, îndeosebi dimineaţa, când vor mai fi condiţii de polei sau gheţuş.

Vântul va sufla cu rafale de până la 40 – 45 de kilometri pe oră.

Temperatura aerului va creşte uşor şi treptat de la valori în jurul a 0 grade dimineaţa spre 2 grade, în seara zilei de vineri.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Daciana ROIBU
Mai multe Mediu
Comentarii închise.

Recomandări

Cea mai veche pictură rupestră este de acum 45.500 de ani

Arheologii a descoperit cea mai veche pictură rupestră cunoscută până în prezent în lume: …