Acasă Tehnologie Securitate inteligentă

Securitate inteligentă

Netgear Arlo 2, cea mai recentă cameră video wireless care funcționează atât în ​​interior, cât și în aer liber, are ca monitor telefonul smartphone, funcționează fără cabluri, dispune de stocare în cloud, bateria durează 6 luni și este rezistentă la intemperii.

Sistemele de securitate la domiciliu sunt scumpe, necesită de obicei experți pentru a le instala și trebuie să plătiți unei firme o taxă lunară de cel puțin 100 de lei pentru monitorizare.

Deși nu vor oferi același nivel de securitate ca un sistem instalat profesional de la ADT sau Slomin, actualul val de camere video inteligente pentru casă lansate de companii precum Nest, Logitech și chiar Amazon au făcut sistemele de securitate mai ieftine și mai ușor de instalat și  au ca monitor telefonul smartphone.

Netgear Arlo 2, cea mai recentă cameră video wireless, funcționează atât în ​​interior, cât și în aer liber. Arlo 2 funcționează fără cabluri, are  flux HD de 1080p și este rezistentă la intemperii. Aceste calități o diferențiază  de orice altă cameră de securitate. Dispune de stocare în cloud,  are sistem audio în două direcții, o baterie reîncărcabilă care durează 6 luni și un câmp de vedere de 130 de grade.

Setarea sistemului Arlo 2 este simplă. Sistemul camerei este vândut cu două camere și o stație de bază care se conectează la router pentru a gestiona conexiunile. (Puteți conecta un hard-disk extern la stația de bază pentru a vă susține înregistrările la nivel local.) Odată ce sincronizați camera cu stația de bază, puteți monta cu ușurință camera pe orice perete cu o șurubelniță sau montura magnetizată inclusă, în cinci minute. Suporturile incluse păstrează camera aproape de perete, dar puteți cumpăra suporturi extinse (excelent pentru a le monta pe marginea casei dvs. sau pe un copac în aer liber) pentru 19 dolari.

Controlul Arlo 2

Puteți gestiona aparatul prin intermediul aplicației lui Arlo, care vă permite să programați orele de funcționare a camerelor sau să o setați pentru activare odată ce părăsiți casa. Dacă este detectată mișcare sau sunet, Arlo vă va trimite o notificare push pentru a vă avertiza și puteți vizualiza materialul din cadrul aplicației. Sistemul se poate seta o înregistrare cloud continuă de 24 de ore pe zi.

Calitatea video este excelentă atât ziua cât și noaptea,  are redare audio prin cameră pentru a speria intrușii.

Arlo 2 are vși încărcător solar. Netgear spune că bateria durează 6 luni în condiții normale de utilizare și poate fi reîncărcată rapid când se descarcă.

Arlo 2 are alte funcții care funcționează numai atunci când camera video este în interior și este conectată. Există o caracteristică de retrospectivă care captează activitatea cu câteva secunde înainte ca mișcarea sau sunetul să fie detectate, iar zonele de activitate vă permit să evidențiați zonele din câmpul camerei de vizionare pentru a vă concentra pe alerte.

Prețul Arlo2

Sistemul costa aproape 500 de dolari. Dacă doriți să funcționeze ca un sistem de securitate care înregistrează tot timpul, va costa mai mult. Kitul de bază Arlo 2 începe de la 479 $, iar camerele suplimentare 220 $. Apoi, va trebui să adăugați prețul pentru o înregistrare cloud continuă.

 

5/5 - (8 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Ruxandra MIRCEA
Mai multe Tehnologie
Comentarii închise.

Recomandări

Jocurile Olimpice s-au încheiat, echipa României ocupă locul 46. Clasamentul pe țări

În clasamentul final pe medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo Delegaţia Statelor Unite …