Acasă Intern Tudorel Toader decide astăzi cine va fi noul șef al DNA

Tudorel Toader decide astăzi cine va fi noul șef al DNA

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că, iniţial au fost stabilite trei zile pentru susţinerea interviului de către candidaţii pentru conducerea DNA, neştiind câţi procurori se vor înscrie, iar astăzi se va stabili exact când va avea loc acesta.

„Dosarele sunt complete. Prin urmare, eu nu mai pot elimina acuma din competiţie pe motivul care? Că am apreciat eu programul managerial altfel? Nu se poate aşa ceva. Noi am planificat iniţial trei zile pentru interviu, neştiind câţi candidaţi sunt. Vom hotărî în comisie astăzi”, a declarat Tudorel Toader, la sediul ministerului.

Marţi, ministerul Justiţiei anunţa că toţi cei patru candidaţi pentru şefia DNA, respectiv Florentina Mirică, Cristian Lazăr, Marius Iacob şi Elena Grecu, întrunesc condiţiile legale pentru a susţine interviul.

Candidaţii declaraţi admişi cu privire la îndeplinirea condiţiilor legale de participare la selecţie vor susţine un interviu joi, ora 09.00, la sediul Ministerului Justiţiei, potrivit instituţiei.

Ministrul Justiei a anunţat, marţi dimineaţă, că interviurile candidaţilor pentru conducerea DNA vor avea loc joi, urmând ca vineri să fie anunţată o concluzie. Tudorel Toader a precizat că e posibil ca unul din cei patru să fi desemnat pentru şefia DNA, dar e posibil să nu fie desemnat niciunul.

5/5 - (3 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Maria SECĂREȘ
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

A murit Mikis Theodorakis, compozitorul coloanei sonore din filmul ”Zorba Grecul”

Marele compozitor grec Mikis Theodorakis a încetat din viaţă la vârsta de 96 de ani la Ate…