Acasă Cultură Concert electro BOg la Paris

Concert electro BOg la Paris

Institutul Cultural Român de la Paris organizează luni 28 ianuarie, un inedit și extraordinar eveniment muzical: în Salonul de Aur al Palatului Béhague, unde va răsuna și vibra în ritmuri electro, într-un concept de concert imaginat de Cercle, muzică mixată și produsă de artistul român BOg.

Produs de Cercle, programul va fi transmis în direct pe pagina Facebook Cercle şi a ICR Paris, începând cu 20:30 (ora Franţei).

BOg, originar din România, este un artist foarte cunoscut pe scena internațională electro, cu apariţii pe cele mai importante scene muzicale ale lumii, și-a creat o reputaţie de DJ, producător și artist având un gust, un stil, o integritate și o execuție formidabile. Unele din titlurile sale, cum ar fi “Moonlight” și „Rewired”, sunt deja hituri.

Evenimentul, etichetat de Sezonul România-Franţa, îşi propune să sărbătorească Ziua Culturii Naţionale urmând sloganul Sezonului: „să uităm de clişee!”. Astfel, seara electro promovează muzica electronică românească în cadrul conceptului marca  Cercle: muzică electronică accesibilă tuturor în spații neobişnuite, unele devenite monument istoric sau contând pentru patrimonial imaterial al umanității.

Cercle are deja o experiență bogată a acestui concept unic, realizând până în prezent evenimente de acest gen în toată lumea: de la castelul din Fontainebleau la insule din mijlocul Pacificului, din Tahiti la Teatrul antic din Orange sau chiar în Turnul Eiffel.

Concertul va fi urmat de un interviu în direct cu BOg și în cadrul căruia publicul conectat la veniment via Facebook îi va putea adresa întrebări în timp real.

ICR Paris îi va oferi artistului un cadou-surpriză, în timpul acestui interviu.

Pentru a viziona în direct acest concert excepțional și unic, conectați-vă pe pagina Facebook Cercle sau ICR Paris : https://www.facebook.com/cerclemusic/ și https://www.facebook.com/institutroumainparis/

Cercle este o instituție de media culturală dedicată promovării artiștilor dar și locurilor deosebite, având ca obiectiv producerea unei experiențe sonore și vizuale de excepție și dorind sensibilizarea auditoriului la patrimoniu, artă și cultură franceză.

5/5 - (3 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Denisa ORBAN
Mai multe Cultură
Comentarii închise.

Recomandări

Noua tulpină de COVID se transmite mai ușor și are un grad de mortalitate crescut

Premierul Boris Johnson a atenționat vineri seara că noua tulpină a COVID-19  este mult ma…