Acasă Intern Gabriela Firea, cel mai INEFICIENT primar privind fluidizarea traficului în capitală

Gabriela Firea, cel mai INEFICIENT primar privind fluidizarea traficului în capitală

Gabriela Firea se apropie de finalul mandatului în funcția de Primar general al capitalei. În cei aproape patru ani de când se află la șefia celei mai mari primării din țară nu a reușit să implementeze niciun proiect eficient pentru fluidizarea traficului în București – aceasta fiind prioritatea numărul UNU a capitalei. 

Pentru a vedea cum au reușit alte orașe mari de pe mapamond să soluționeze eliminarea aglomerațiilor din intersecții și să-și fluidizeze traficul, am dat o căutare pe YouTube și am găsit, în 3 secunde, un sistem japonez implementat cu succes în India și un sistem al unei companii din Coreea de Sud implementat în mai multe capitale ale lumii. Ambele sisteme se bazează în primul rând pe DIGITALIZARE. Fluidizarea traficului din București cu infrastructura actuală necesită implementarea unui sistem digitalizat care ajută foarte mult la scurtarea timpului petrecut în trafic.

Este greu de acceptat că primarul general nu a cerut consilierilor săi găsirea unor soluții eficiente – Einstein spunea că două lucruri sunt infinite: Universul și prostia umană.

Sistemul implementat de compania japoneză:

Sistemul implementat de compania din Coreea de Sud

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…