Acasă Extern Nikki Haley, ambasadorul SUA la ONU, a DEMISIONAT

Nikki Haley, ambasadorul SUA la ONU, a DEMISIONAT

Nikki Haley, ambasadorul Statelor Unite la Naţiunile Unite, a demisionat marţi, iar preşedintele Donald Trump a acceptat demisia, afirmă surse politice de la Washington citate de agenţiile Associated Press şi Bloomberg.

Conform site-ului Axios.com, Nikki Haley s-a deplasat marţi la Casa Albă, unde i-a prezentat demisia sa preşedintelui Donald Trump. Liderul SUA a acceptat demisia.

Săptămâna trecută, Nikki Haley a evocat posibilitatea demisiei în cursul altei întrevederi cu președintele Donald Trump.

Nikki Haley a demisionat în contextul în care în septembrie a dezvăluit că are disensiuni cu Donald Trump.

„Nu sunt de acord cu preşedintele în toate privinţele. Când există dezacorduri, există moduri corecte şi moduri incorecte de a le aborda. Eu pun mâna pe telefon şi îl sun pentru a ne întâlni”, explica Nikki Haley, exprimând nemulţumire că alţi oficiali optează pentru criticarea preşedintelui în mod anonim.

Nikki Haley, ambasadorul Statelor Unite la Naţiunile Unite, îşi va încheia activitatea la sfârşitul anului, a anunţat marţi preşedintele Donald Trump.

Nikki Haley „este o persoană foarte specială”, a precizat Donald Trump, explicând că ambasadorul american la ONU l-a anunţat acum şase luni că ar putea vrea să aibă o perioadă fără activitate.

„Am rezolvat o serie de probleme împreună”, a spus președintele Trump.

„A fost foarte specială pentru mine, a făcut o treabă incredibilă”, a subliniat Donald Trump, precizând că Nikki Haley este binevenită să revină în Administraţia de la Washington în altă funcţie.

5/5 - (3 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victor MAIER
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

ICR Tel Aviv: „Israelul și Algoritmul Holocaustului”, invitat prof. dr. neurolog Jean Jacques Askenasy

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv, în colaborare cu Editura Saga din Israel, organi…