Acasă Intern PSD sabotează lansarea cărții lui Iohannis – a înregistrat domeniul web tuestieu.ro

PSD sabotează lansarea cărții lui Iohannis – a înregistrat domeniul web tuestieu.ro

Domeniul site-ului tuestieu.ro a fost înregistrat, luni, de către PSD, în urma anunţului preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la lansarea cărţii EU.RO, ce urmează să fie disponibilă pe 17 aprilie. Klaus Iohannis a publicat, luni, o imagine a cărţii sale, pe Facebook, cu mesajul ”Tu Eşti EU.RO”.

Potrivit Registrului de domenii ROTLD, domeniul tuestieu.ro a fost înregistrat de Partidul Social Democrat, cu sediul pe bulevardul Kiseleff, nr. 10, Bucureşti. Termenul de expirare a domeniului înregistrat de PSD este 07.04.2022.

Klaus Iohannis, preşedintele României, publică a treia carte, despre Uniunea Europeană, volumul „EU.RO – un dialog deschis despre Europa” fiind anunţat de Editura Curtea Veche, se arată într-un comunicat de presă.

Volumul este prezentat ca un ghid ce realizează sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent.

„EU.RO. Un dialog deschis despre Europa” este, potrivit editorilor, „o invitaţie la dezbatere, la analiză şi cunoaştere, astfel încât să le ofere cititorilor informaţii de care au nevoie pentru a deveni cetăţeni europeni implicaţi, alături de instrumente care să le contureze o poziţie articulată faţă de Uniune şi faţă de viitorul ei”.

Cartea prezintă ce anume implică pentru România apartenenţa la proiectul comunitar. Volumul va putea fi rezervat cu autograf pe curteaveche.ro în perioada 8 – 16 aprilie.

Preţul noului volum semnat de Klaus Iohannis este de 59 de lei.

Klaus Iohannis a mai publicat volumele „Pas cu pas” în 2014 şi „Primul pas”  în 2015.

5/5 - (4 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Adela BOTOȘ
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Palatul Cotroceni: Întâlnire Klaus Iohannis – Ursula von der Leyen

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost primită, luni, la Palatul Cot…