Acasă Extern Rudolph Giuliani: Clinton, familia de infractori numărul unu din SUA

Rudolph Giuliani: Clinton, familia de infractori numărul unu din SUA

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a lansat un atac dur la adresa lui Hillary Clinton, după ce aceasta a susținut că Donald Trump ar fi fost condamnat în dosarul Russiagate, dacă nu ar fi fost președinte.

O îndemn pe Hillary Clinton să se implice cât mai mult în alegerile din 2020, pentru că ea a ruinat ultima campanie a democraților. Acum scrie o carte care se intitulează «Cum să obstrucționezi justiția și să scapi basma curată». Iar următoarea carte va fi «Cum a scăpat soțul meu» de o acuzație de sperjur. Asta ne-a adus familia de infractori numărul unu din America”, a scris Giuliani pe Twitter.

Într-o emisiune difuzată de Fox News, Giuliani a amintit de scandalul e-mailurilor lui Hillary Clinton din perioada când aceasta era secretar de Stat al SUA, mailuri trimise de pe un server nesecurizat și apoi șterse, cu încălcarea gravă a protocoalelor de securitate. Apoi, Giuliani a amintit și despre dosarul Russiagate, deschis în mod ilegal în timpul administrației democrate, cu interceptări de convorbiri.

Președintele Trump nu a șters 30.000 de email-uri. Nu a pus pe nimeni să intercepteze convorbiri și nici să șteargă totul de pe servere”, a spus Giuliani. ”A existat o politică a Departamentului Justiției: nu poți să pui sub acuzare un Clinton, indiferent cât de mult a obstrucționat justitia, indiferent de cât de multe probe s-au adunat, indiferent de cât de mult a mințit. Nu poți să pui sub acuzare un Clinton, este împotriva regulilor Departamentului Justiției”, a spus Giuliani.

Rudolph Giuliani, fost primar al New Yorkului, a mai făcut o aluzie și la implicarea regimului Poroșenko din Ucraina în alegerile din SUA, prin furnizarea de informații despre frauda fiscală comisă de fostul șef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort.

Fii atentă la Ucraina”, a avertizat-o Giuliani pe Clinton.

Giulianii a amintit și că fiul lui Joe Biden a câștigat milioane de dolari de pe urma afacerilor din Ucraina, iar fostul vicepreședinte Biden a făcut presiuni pentru demiterea procurorului care investiga aceste afaceri.

5/5 - (4 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…