Acasă Intern Teodor Meleșcanu s-a întâlnit cu Wess Mitchell, emisarul lui Trump

Teodor Meleșcanu s-a întâlnit cu Wess Mitchell, emisarul lui Trump

Ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu s–a întâlnit cu Wess Mitchell, emisarul președintelui american Donad Trump. 

Întrevederea a avut loc astăzi la sediul Ministerului Afacerilor Externe.

Teodor Meleșcanu a salutat prezența la București a oficialului american, în calitate de șef al delegației SUA, la cea de-a șasea rundă a Reuniunii anuale de Dialog Strategic între România și Statele Unite ale Americii.

Ministrul afacerilor externe a reiterat importanța pe care România o acordă Parteneriatului Strategic cu Statele Unite ale Americii și modalităților de aprofundare a acestuia.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate modalități de adresare a provocărilor emergente de securitate și apărare, relația SUA-UE și dimensiunea economică, atât în plan bilateral, cât și în plan multilateral.

Șeful diplomației române a subliniat că România rămâne un aliat angajat al SUA și un promotor ferm al relației transatlantice atât la nivel european, cât și la nivel regional.

Teodor Meleșcanu a exprimat deschiderea autorităților române pentru identificarea de noi proiecte de cooperare atât în cadru bilateral, precum și în cadru regional.

Wess Mitchell este asistentul pentru afaceri europene și eurasiatice al Secretarului de stat Mike Pompeo.

5/5 - (5 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…