Acasă Diverse Bucătarul lui Netanyahu a făcut o gafă monumentală

Bucătarul lui Netanyahu a făcut o gafă monumentală

Când premierul japonez Shinzo Abe și soția lui au luat masa cu Benjamin Netanyahu și soția Sara la reședința primului ministru israelian, pe 2 mai, în timpul celei de-a doua vizite oficiale a lui Abe în Israel, ei și-au încheiat masa cu on desert ”de neiutat”.

Bucătarul-șef Segev Moshe, o celebritate israeliană, Moshe Segev, bucătarul privat al premierului Netanyahu, a finalizat cina elaborată cu o selecție de ciocolată servită într-un pantof metalic, aceasta fiind considerată foarte ofensatoare în cultura japoneză.

În timp ce Abe a fost surprins de prezentarea neobișnuită, diplomații japonezi și israelieni și observatorii din Japonia au fost șocați că prim-ministrul japonez va fi servit dintr-un pantof.

„Aceasta a fost o decizie proastă și insensibilă”, a declarat un diplomat israelian de rang înalt care a lucrat anterior în Japonia.

„Nu există nimic mai disprețuit în cultura japoneză decât pantofii. Nu numai că nu intră în casele lor încălțați, dar nici nu veți găsi pantofi în birourile lor. Chiar și premierul, miniștrii și parlamentarii nu poartă pantofi când lucrează … Este echivalent cu a servi o ciocolată oaspeților evrei într-un vas în formă de porc „.

„Nici o cultură nu pune pantofi pe masă”, a declarat un diplomat japonez.

Dacă acest lucru este menit să fie umor, nu-l găsim amuzant. Pot să vă spun că suntem ofensați pentru primul nostru ministru „, a spus diplomatul.

Segev a postat fotografii de la cină, inclusiv un detaliu al desertului infam, pe contul lui Instagram.

„Ați făcut cel mai mare fiasco”, a comentat un utilizator Instagram. „Națiunea nu va uita niciodată acest lucru, Segev. Chiar te-am iubit. Ar trebui să-ți fie rușine.”

Bucătarul Segev este un personaj important în domeniul lui, a obținut multe premii. El este și bucătarul-șef al companiei El Al Airlines.

Premierul japonez Shinzo Abe a vizitat pentru prima dată Israelul în 2015.

Cei doi premieri au discutat despre Coreea de Nord, despre acordul nuclear din Iran și despre negocierile de pace israeliano-palestiniene.

 

5/5 - (3 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sofia FEIER
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Olanda: Proteste viloente împortiva măsurilor COVID – zeci de persoane arestate și șapte persoane rănite

Poliția olandeză a deschis focul asupra protestatarilor care au participat la revoltele ca…