Acasă Intern Jurnalistul Dan Bucura: Carantina de pe Otopeni ”o minciună ordinară”

Jurnalistul Dan Bucura: Carantina de pe Otopeni ”o minciună ordinară”

Jurnalistul Dan Bucura, întors zilele trecute din Italia, a criticat măsurile de verificare luate de către autoritățile române pe aeroportul Otopeni cu privire la pericolul de răspândire a coronavirusului, având în vedere că acesta venea din cea mai afectată țară europeană.

Dan Bucura descrie măsurile de prevenție luate de către aeroportul Otopeni ca fiind o ”bătaie de joc și o minciună ordinară”, având in vedere că acesta s-a aflat in primul avion care a aterizat la București, direct din ”patria coronavirusului italian”, după declanșarea crizei.

”Anunțurile lui Arafat, Streinu Cercel și alții vorbeau încă de dimineața despre o carantină strictă, culoare separate, asistență medicală și alte măsuri luate pentru toți cei ce vor veni din Italia. Povești și minciuni! În afară de polițiștii de Frontieră, depășiți oricum de situație, nu ne-a întâmpinat nimeni. Ne-au înghesuit ca pe vite într-un holișor, unde am completat niște formulare. Fiecare cum a vrut și cum a știut. Apoi le-am predat acelorași polițiști. Nimeni nu ne-a spus nimic de vreo carantină, de obligații sau măsuri de prevenție!

Câteva ore mai târziu l-am auzit la TV pe medicul Streinu Cercel că noi suntem în carantină la domiciliu! La domiciliul cui, măi mincinoșilor?! Nu ne-a spus nimeni de așa ceva pe aeroport!! Oare câți dintre sutele de români întorși din Lombardia au ascultat la TV bazaconiile doctorului Cercel?! De la tv trebuiau sa afle?! Vă bateți joc de noi, incompetenților!!”, scrie Dan Bucura în postarea sa pe Facebook.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…