Acasă Tehnologie MWC 2018: Show pentru telefoanele anului

MWC 2018: Show pentru telefoanele anului

Congresul Mobile World (MWC), evenimentul anual are loc la Barcelona, ​​unde cele mai mari firme de telefoane și mobile se reunesc pentru a arăta cele mai recente gadget-uri. Evenimentul va  începe 25 februarie.

În timp ce Google și Apple preferă să aibă evenimente proprii, toate celelalte companii din industrie vor fi prezente la Barcelona. Google va avea o prezență extensivă, prezentând cel mai recent Android, dar nu va lansa telefoane noi.

Înaintea fiecărui MWC sunt  mulțime de zvonuri și speculații. Iată telefoanele și tehnologia pe care ne așteptăm să le vedem la Mobile World Congress 2018.

Samsung Galaxy S9 și S9 Plus

La MWC 2017, Samsung a lansat  Galaxy S8 și S8 Plus, acum  va reveni cu telefoanele S9, care vor debuta pe  25 februarie. Samsung a confirmat, de asemenea, că un nou chip AI-ready va alimenta telefoanele.

Sony și LG

Dupa Samsung, Sony si LG  vor lansa, cel mai probabil, telefoane noi la MWC 2018. Compania Sony lansează mereu echipament hardware la eveniment. Nu suntem siguri exact ce are magazinul Sony, dar are un eveniment de presa programat, iar consensul pare sa fie acela ca vor fi lansate Xperia XZ Premium 2 si Xperia XZ2 Pro.

5/5 - (16 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Denisa ORBAN
Mai multe Tehnologie
Comentarii închise.

Recomandări

Noua tulpină de COVID se transmite mai ușor și are un grad de mortalitate crescut

Premierul Boris Johnson a atenționat vineri seara că noua tulpină a COVID-19  este mult ma…