Acasă Intern Cine se află în spatele Gabrielei Firea?

Cine se află în spatele Gabrielei Firea?

În Partidul Social Democrat are loc o furtună într-un pahar cu apă. Gabriela Vrânceanu-Firea a  pornit o ofensivă împotriva președintelui PSD Liviu Dragnea, sprijinită, aparent,  de câteva personaje importante din partid, nu se știe clar numărul acestora. Au fost vehiculate cinci nume apoi s-a vorbit  chiar de existența unei liste cu semnatari, dar până acum nimeni nu a văzut această listă.

Așa-zisa revoltă a Gabrielei Firea-Vrânceanu este doar ceea ce pe vremuri se numea „legendare”. Dacă Firea vrea să obțină un nou mandat la Primăria Capitalei, nu are șanse dacă rămâne candidat PSD. Pentru a atrage voturi din afara partidului trebuie să-și construiască  „legenda” de independent, așa cum a procedat pe vremuri Sorin Oprescu.

Prin urmare, acest conflict nu este unul real, unul îndreptat împotriva partidului. Din declarațiile de presă, de până acum, ale Gabrielei Firea nu reiese că ar dori să fie un disident, la fel ca Victor Ponta sau Ecaterina Andronescu. Nu credem că îi lipsește inteligența și capacitatea de înțelegere și de a ști că, cine luptă contra partidului sau iese din rând pierde.

În spatele Gabrielei Firea se află forțele și rețelele adormite ale UNPR, care s-au trezit sub actualul Primar General. Facțiunile învinse din formațiunea lui Gabriel Oprea și-au dat seama după  un an jumate că, de fapt, alcătuiesc o forță în sine, iar acum doresc debarcarea lui Liviu Dragnea – cel care le-a furnizat funcțiile pe care unii dintre ei le dețin în prezent.

5/5 - (4 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…