Acasă Intern Marele miting PNL din Piața Victoriei: 50 de persoane

Marele miting PNL din Piața Victoriei: 50 de persoane

Ieri, președintele PNL Ludovic Orban a anunțat un mare miting organizat de partidul său, în Piața Victoriei, pentru a cere demisia premierului Viorica Dăncilă.

„Vin cu rugămintea către dumneavoastră de a participa marţi, ora 19.00, la protestul organizat in Piaţa Victoriei. Participarea dumneavoastră este importantă pentru România şi pentru PNL. Ne întâlnim toţi la sediul PNL din Aleea Modrogan, ora 18.45, pentru a merge împreuna la protest. Ludovic Orban.”, a fost mesajul care circulă în cercurile interne ale partidului.

Mitingul Partidului Național a dorit să facă presiune asupra Cabinetului Dăncilă cu o zi înaintea moțiunii de cenzură supus la vot, astăzi în Parlament.

„Conducerea partidului, consilierii generali, consilierii locali, oamenii care au fost mandataţi de cetăţeni să iasă astăzi în stradă pentru a-şi manifesta solidaritatea, respectul, gratitudinea pentru cetăţenii români care protestează la ordonanţa 13 împotriva puterii instalate în decembrie 2016 , pentru a le garanta faptul că suntem alături de ei, îi reprezentăm şi că vom continua lupta până la capăt”, a declarat Ludovic Orban, aflat şi el în Piaţa Victoriei.

Însă, marele miting al PNL a reușit să adune doar câteva zeci de persoane.

Surse ale CADRAN POLITIC, prezente la miting, au spus ca Ludovic Orban a fost huiduit și îmbrâncit de participanții la miting.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…