Acasă Tehnologie Noile  Apple 2018

Noile  Apple 2018

Companiai Apple urmează să lanseze noi funcții iPhone și noi Mac-uri.

Anul trecut compania Apple a fost ocupată cu lansarea celei de-a 10-a aniversări a iPhone X și a noului iPhone 8, a noilor iPad-uri și a unui număr de Mac-uri noi.

În 2018, Apple a început cu lansarea HomePod.

Apple 2018 iPhone

Cele mai mari producătoare de bani pentru Apple sunt smartphone-urile.

iPhone SE 2

Mulți au anticipat că Apple va actualiza modelul iPhone SE la iPhone SE2 sau SE în martie 2017, înlocuind SE care a fost introdus în martie 2016. Cu toate acestea, iPhone SE lansat pe 21 martie 2017, a avut un spațiu de stocare  de doar 32- și 128GB.

Un nou model de iPhone SE este posibil să păstreze designul clasic existent, dar să aibă caracteristici interne îmbunătățite, cum ar fi chipul A10 găsit în iPhone 7 și o cameră mai puternică.

Când? În această primăvară.

iPhone XI

nu știm cum va fi denumit următorul iPhone Xpentru că mulți simt că Apple este pe cale să renunțe în cele din urmă la numerele de versiune pentru telefoanele sale.

Teoriile despre iPhone-urile care vin în toamna anului 2018 sunt deja multe și diverse, dar probabil cea mai populară este ideea că Apple va lua iPhone X și va suprasolicita – producând ceea ce ar putea fi numit un iPhone X Plus. Nu suntem convinși că acest lucru ar fi înțelept (X are deja cel mai mare ecran pe care Apple pus vreodată pe telefon), dar piața obține de obicei ceea ce vrea piața.

E posibil ca ID-ul Touch Touch să aibă o revenire pe lângă ID-ul pe care îl știm. Acest lucru ar fi posibil dacă Apple va încorpora un scaner de amprente, ceva care a fost prea provocator din punct de vedere tehnologic în 2017, dar poate fi fezabil acum.

După oscilațiile din 2017,  Apple se poate consolida în 2018, oferind upgrade-uri și răspândind caracteristicile existente la mai multe modele – oferind modelul de 4.7in o cameră twin-lentilă, probabil.

Cand? În septembrie 2018.

iPad-uri

IPad mini a primit o actualizare minoră în martie 2017, câștigând mai multă capacitate pentru aceleași prețuri la modelul Wi-Fi de 128 GB și Wi-Fi + Cellular de 128 GB.

Cu toate acestea, nu a fost anticipat iPad mini 5, și având în vedere faptul că iPad mini 4 a fost actualizat ultima dată în septembrie 2015, este clar că Apple nu este prea concentrat pe comprimatele sale mai mici, iar Apple spune că cea mai populară dimensiune a tabletei este 9,7 in.

Este posibil ca în primăvara aceasta să vedem introducerea unui iPad Mini Pro cu componentele modernizate, mai subțire, un înveliș din aluminiu și includerea unui conector inteligent care să se potrivească cu cel al celorlalte dispozitive iPad Pro.

5/5 - (11 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Ruxandra MIRCEA
Mai multe Tehnologie
Comentarii închise.

Recomandări

Jocurile Olimpice s-au încheiat, echipa României ocupă locul 46. Clasamentul pe țări

În clasamentul final pe medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo Delegaţia Statelor Unite …